Recept sliders


Vår Potato Burger&Slider bröd hittar du vid delidisken eller vid brödavdelningen

och utvalda grossister.

Du skall med fördel alltid värma  brödet lite innan i förpackningen i mikro, skär sedan brödet. Eller gör som proffsen rosta brödet.

Har du köpt vår pulled pork i butik värmer du det bäst i mikro, rör om under och efter uppvärmningen, då blir köttet fluffig och fint.


Sen skall du värma ex. köttet/fisk/falafel innan du börjar bygga din silder.


Pulled Pork:  ca 40-50gr pulled pork per slider, lägg lite coleslaw på bottenbrödet och lägg på pulled pork, toppa med en tunn skiva saltgurka eller picklad rödlök. Du kan byta ut colwslaw mot en god dijonäs.

Vi brukar ta 70% Hellmans majonnäs 30% Dijonsenap.


Chicken nuggets: lägg lite grönsallad i botten och nuggets ovanpå, ringla på sweet chili sås och lägg på locket.


Gör minihamburgare, lägg majonäs på bottenbrödet, lägg på rödlök alt silverlök, lägg på cheddar ost på köttet när ni steker på slutet och toppa med en härlig barbecuesås, lägg på locket.Chicken: Stek några kycklingfile, gärna med faijtas kryddor, lägg lite sallad i botten, lägg på kycklingen och lägg på tzatziki sås alternativ barbecue sås.


Falafel: lägg lite vitlökssås på bottenbrödet, lägg på falafel och en tomatskiva, ringla på lite stark kebabsås ovanpå och lägg på locket.Klassiska tillbehör är barbecuesås & coleslaw, men en härlig grönsallad,

och pommes frites passar utmärkt till som side orders.